Heeft u een leiding of iets anders in het zicht wat u het liefst weg wil werken?
dan bent u bij het goede adres!

Kant en Klare Bouwproducten levert kokers in diverse maten en materialen.

Type
Breedte
Hoogte
Lengte

MDF Leidingkokers

De Leidingkokers van MDF V313 zijn voor bijna alle ruimtes in een woning te gebruiken. De standaarduitvoering voor een leidingkoker heeft een dikte van 6mm en een maximale lengte van 3 meter. Voor de MDF koof is er de mogelijkheid om een koppeling te maken. Hierdoor is het mogelijk om meerdere koven aan 1 stuk te monteren met als doel één lange koof.

Het grote voordeel van een MDF Leidingkoker is dat deze wordt geleverd met een folie in de kleur RAL 9010. U hoeft dus geen schilderwerkzaamheden meer te verrichten!

Multiplex Leidingkokers

De multiplex leidingkokers zijn ideaal voor het toepassen in een constructie of voor het zichtwerk binnen/buiten. Deze kokers kunnen worden geleverd in diverse diktes 12, 15 en 18mm. De kokers worden standaard geleverd voorzien van 2 verflagen met in totaal 80mu. U heeft zelf de mogelijkheid om de koof in de gewenste kleur af te lakken.

Opties t.b.v. de koven

Kant en Klare bouwproducten kan iedere maat voor u produceren. Daarnaast kunnen wij u diverse opties aanbieden om het optimale resultaat te behalen.

– Leidingkokers voorzien van een kopschot

– Leidingkokers voorzien van een sparing